Siirry suoraan sisältöön

LVI-huolto

LVI-huolto Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella

Miksi tilaisit meiltä LVI-huollon?

 1. Yli 800 huoltokäyntiä vuonna 2022.
 2. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa LVI-huoltoa oikealla asenteella.
 3. Huollamme ja korjaamme kaikki LVI-järjestelmät kustannustehokkaasti.
 4. Autamme sinua varmistamaan, että LVI-järjestelmäsi toimivat turvallisesti ja tehokkaasti myös jatkossa.
 5. Tarjoamme säännöllisen huoltosopimuksen, jolla voimme varmistaa, että LVI-järjestelmäsi pysyvät hyvässä kunnossa pitkällä aikavälillä.
 6. Asiakaslähtöinen putkiliike.

Mitä tarkoittaa LVI-huolto?

LVI-huolto tarkoittaa LVI-järjestelmien eli lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien huoltoa. LVI-huolto on tärkeää, koska LVI-järjestelmät ovat tärkeitä kodin toiminnalle ja mukavuudelle. Järjestelmät vastaavat siitä, että asunto saa tarvittavan lämmön, veden ja ilman, ja jos järjestelmät eivät toimi kunnolla, se voi aiheuttaa korkeampia käyttökustannuksia ja pahimmassa tapauksessa terveyshaittoja.

LVI-huolto sisältää usein tarkistuksen ja puhdistuksen lisäksi tarvittaessa myös korjaukset ja huoltotoimenpiteet. Huolto auttaa estämään ongelmia ja varmistaa, että LVI-järjestelmät toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Säännöllinen LVI-huolto on tärkeää, jotta ongelmat voidaan havaita ja korjata ennen kuin ne pahenevat. 

Lämmitysjärjestelmän huolto

Lämmitysjärjestelmien huolto tarkoittaa lämmitysjärjestelmän tarkistamista, puhdistamista ja tarvittaessa korjaamista. Huollon avulla varmistetaan, että lämmitysjärjestelmä toimii kustannustehokkaasti ja oikein.

Lämmitysjärjestelmien huolto on tärkeää, koska lämmitysjärjestelmä on yksi kiinteistön tärkeimmistä järjestelmistä. Se vastaa siitä, että asunto pysyy lämpimänä ja asuinkelpoisena.

Lämmitysjärjestelmien huolto tulisi tehdä säännöllisesti, jotta ongelmat voidaan havaita ja korjata ennen kuin ne pahenevat. Tarkka säännöllisyys riippuu lämmitysjärjestelmästä ja sen käytöstä, mutta yleisesti ottaen lämmitysjärjestelmän tulisi tarkistaa vähintään kerran vuodessa ja puhdistaa tarvittaessa.

Vesijärjestelmien huolto

Vesijärjestelmien huolto tarkoittaa vesijärjestelmän tarkistamista, puhdistamista ja tarvittaessa korjaamista. Vesijärjestelmät vastaavat siitä, että asunto saa tarvittavan veden ja ne sisältävät usein mm. vesiputket, -lämmittimet ja -kalusteet. Vesijärjestelmien huolto on tärkeää, koska sillä ennaltaehkäistään vuotoja. Jos vesijärjestelmät eivät toimi kunnolla, se voi aiheuttaa monia ongelmia, kuten vesivuotoja. Huolto auttaa estämään näitä ongelmia ja varmistamaan, että vesijärjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Vesijärjestelmien huolto tulisi tehdä säännöllisesti, jotta ongelmat voidaan havaita ja korjata ennen kuin ne pahenevat. Tarkempi säännöllisyys riippuu järjestelmän käyttöiästä.

Ilmanvaihtokanavien ja -järjestelmän huolto

Ilmanvaihtojärjestelmien huolto tarkoittaa järjestelmän tarkistamista, nuohousta sekä mittausta ja säätöä. Ilmanvaihtojärjestelmän tehtävänä on tuoda puhdasta ilmaa rakennukseen ja poistaa rakennuksessa syntyvät epäpuhtaudet. Ilmanvaihtojärjestelmien huolto on tärkeää, koska jos järjestelmä ei toimi kunnolla, voi se aiheuttaa mukavuusongelmia ja jopa vakavia terveysriskejä. Huolto auttaa estämään näitä ongelmia ja varmistamaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Koneellisen lämmöntalteenotolla varustetun IV-järjestelmän puhdistus ja huolto tulee tehdä 3-8 vuoden välein. Huippuimurilla toimivan ilmanvaihdon puhdistus voidaan tehdä hieman harvemmin, noin 5-10 vuoden välein. Suodattimet kannattaa vaihtaa kaksi kertaa vuodessa, juuri ennen siitepölykautta sekä ennen talvea. Ilmanvaihtokoneilla parannat pientalosi asuinmukavuutta. Ilmanvaihtokoneen tehtävä on kierrättää sisäilmaa ja samalla se poistaa ylimääräistä kosteutta sekä epäpuhtauksia, joten sisäilma on raikkaampaa ja puhtaampaa.

Teemme myös LVI-urakointia

Linjasaneeraukset, viemärisaneeraukset, käyttövesisaneeraukset, lämpöjohtojen saneeraukset, lattialämmitysten asennukset, alueputkien asennukset ja märkätilaremonttien LVI-työt.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

  Tarjouspyynnöt voi lähettää oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

  Kiireellisissä tapauksissa soita
  040 630 8069

  Espoon LVI urakointi Oy

  • Y-tunnus: 3136336-5
  • Ruosilankuja 6, 00390 Helsinki
  • [email protected]
  • Jarno Miettinen 040 630 8069