Siirry suoraan sisältöön

LVI-urakointi

LVI-urakointi Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella

LVI-urakoitsijaa vailla?

Olemme kotimainen, ammattitaitoinen ja luotettavaa LVI-urakoitsija, jolla on vuosien kokemus LVI-järjestelmien asentamisesta, korjaamisesta ja muutostöistä. Meille on tärkeintä, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen lopputuloksen LVI-projektistaan, ja tarjoamme aina apua ja neuvontaa tarpeen mukaan. Kun valitset meidät LVI-urakoitsijaksesi, saat ammattitaitoista apua kaikissa LVI-projekteihin liittyvissä kysymyksissä.

Mitä tarkoittaa LVI-urakointi?

LVI-urakointi tarkoittaa LVI-järjestelmien eli lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asentamista urakkahinnalla. LVI-urakoinnin tavoitteena on varmistaa, että LVI-järjestelmät toimivat tehokkaasti ja turvallisesti ja että ne vastaavat tilaajan tarpeita ja toiveita.

LVI-urakoinnin laajuus ja kesto vaihtelevat projektista riippuen.

Palvelut

Linjasaneeraukset

Linjasaneeraus eli tuttavallisemmin putkiremontti on vanhojen vesi- ja viemäriputkien vaihtamista uusiin. Linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan yleensä myös kylpyhuoneet. Rakenteiden avaamisen seurauksena myös sähköjärjestelmän päivittäminen voi olla ajankohtaista.

Linjasaneeraus voi olla iso ja monimutkainen projekti, joka vaatii asiantuntevaa osaamista. Käyttövesi- ja viemäriputket tulevat elinkaaren päähän 40-60 vuode iässä. 

Viemärisaneeraukset

Viemäreiden saneeraus tarkoittaa viemäreiden uusimista osittain tai kokonaan. Viemäreiden saneeraus voidaan tehdä joko sukittamalla tai perinteisesti vaihtamalla vanhat uusiin viemäreihin.

Viemärikuvauksella voidaan todeta viemäriputkiston todellinen kunto. 

Käyttövesisaneeraukset

Käyttövesisaneeraus tarkoittaa käyttövesijärjestelmän uusimista. Käyttövesisaneeraus on linjasaneerausta ”kevyempi” vaihtoehto, koska kylpyhuoneita ei yleensä tällöin uusita jolloin rakennustöitä on paljon vähemmän. Käyttövesisaneeraukseen voidaan helposti yhdistää viemäreiden sukitus, jolloin kylpyhuoneen rakenteita ei tarvitse rikkoa.

Lämmitysverkoston saneeraukset

Lämmitysverkoston saneeraukseen voi kuulua useita eri toimenpiteitä kuten esimerkiksi:

 1. patteriventtiileiden ja termostaattien vaihdot
 2. sulku- ja linjasäätöventtiileiden vaihdot
 3. venttiileiden tasapainotus
 4. lämmönlähteen uusiminen
 

Lattialämmitysten asennukset

Olemme erikoistuneet vesikiertoisen lattialämmityksen asentamiseen erilaisiin tiloihin ja lattiatyyppeihin. Suosimme vahvoja ja luotettavia valmistajia.

KVV- ja IV-vastaava

Omien urakoiden rakennuslupakohteissa toimimme KVV- ja IV-vastaavana. Rakennuslupa määrää tarvitaanko urakassa KVV- tai IV-vastaavaa.

Tarjoamme myös kattavaa LVI-huoltoa

Tutustu huoltopalveluun

Ota yhteyttä

  Tarjouspyynnöt voi lähettää oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

  Kiireellisissä tapauksissa soita
  040 630 8069

  Espoon LVI urakointi Oy

  • Y-tunnus: 3136336-5
  • Ruosilankuja 6, 00390 Helsinki
  • [email protected]
  • Jarno Miettinen 040 630 8069